Feb 112011
 

Van 5-11 februari 2011 vond de bosweek plaats. Dit jaar hadden we geluk met het weer: droog en soms een zonnetje met oplopende temperaturen tot 17 graden op donderdag! Er is dit jaar gewerkt in Coullons, waar we bezig zijn een oude watermolen op te knappen. Het terrein is een grote wildernis en we zijn begonnen om het voorterrein te ontginnen. Na 3 dagen merkte iemand op: héé, daar staat een garage…die heb ik niet eerder gezien!!

Ook in het vervallen pand is het nodige gebeurt.Van de 12 vochtige vertrekken die er waren, zijn 6 inmiddels bouwkundig omgetoverd tot een zonnige woonkeuken, een badkamer, toilet en bij-keuken. De entree begint ook al enige herkenbare vormen aan te nemen, maar àf is het nog niet!

Ooit woonde hier een keuterboertje met 13 kinderen. Ze hadden 3 varkenshokken, een grote kippenren in de boomgaard en vele konijnenhokken. Ook was er nog een plekje voor Oma in het 1 kamerappartement van 3×3 in de tuin. Oma had wel een mooie ommuurde groentetuin, maar de toegang is nu omgroeit door een enorme laurier: wat wel weer lekker was in de Haché.

Er is deze week hard gewerkt; s’avonds met een voldaan gevoel op de bank rond de openhaard, met een biertje of iets anders! Het was weer een reuze gezellige week en er worden al plannen gesmeed voor volgend jaar..

[nggallery id=22]

[nggallery id=23]

 Gepubliceerd door om 14:58

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)