Dec 072012
 
zomer tafereel

1-8 februari 2013 de bos-werkweek:  De tuin snoeien, bospaden begaanbaar maken, een jungle toegankelijk hakken en voor de liefhebber van verbouwen: er is werk voor alle smaken. Als de klus geklaard is of de voeten koud worden, dan scharen we ons om de openhaard met een jonge Klare of een ander opwarmertje. Wie heeft zin om even de dagelijkse beslommeringen van zich af te schudden?

 

27 april–4 mei 2013 is er weer een opbouwweek voor gezinnen. Dit jaar gaan we een paar dagen op de camping aan de slag en een paar dagen op die andere speciale locatieJ  Nog steeds staat het oppimpen van de campingschuur op de slecht-weer-planning, want ook het afgelopen jaar, was het prachtig weer voor werk in de buitenlucht. Laat ons weten, als je zin hebt om mee te doen!

 

8-12 mei 2013 Het 3e weerwolfweekend, speciaal voor liefhebbers! Stuur een mailtje voor verdere bijzonderheden over dit weekend, dat volledig in het teken staat van wolven en vampieren èn er is een weerwolf jarig! Kijk ook op onze website voor de foto’s. Je mag alleen komen als je van spelletjes houd (of van grasmaaien)

 

30 juli 2013

Bij voldoende belangstelling kan er een bustocht naar Parijs worden gepland.

Laat even weten of je interesse hebt; door een comment te plaatsen of een mailtje aan mij.

Het programma/prijs is idem 2012, maar in overleg kunnen de uitstap-plaattsen worden aangepast aan onze wensen.

16 augustus 2013 geeft Family Jewels een concert op het pleintje bij de kerk. Wie kent deze Rockband (jaren 70) met onze huiszanger Ronald van der Zwan nog niet? Zorg dàn, dat je erbij bent…

 Gepubliceerd door om 17:03

  2 reacties aan “Camping nieuws 2013”

 1. Hoi Ida, Jan en Martine,

  Wij wensen jullie uiteraard alleen het allerbeste in 2013!

  Wat leuk om de nieuwsbrief te ontvangen. Dank!

  Weten jullie al of er dit jaar weer een Parijs-trip in het verschiet ligt? En, zo ja, op welke datum?

  We kunnen dan alvast onze zomervakantie plannen en ons favoriete plekje reserveren.

  Alvast dank.

  Groeten,

  Frank, Erika en Julia.

 2. Voor 2013 hebben we de rockband: Family Jewels een weekend te logeren; zij geven een concert op het pleintje bij de kerk op 16 augustus.
  Bij voldoende belangstelling kan er rond 30 juli een bustocht Parijs worden georganiseerd.
  Eventuele belangstellenden worden uitgenodigd zich bij mij te melden.

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)