Dec 212014
 

Op de agenda staat:

Bosweek: 8-16 februari
Lekker buiten bezig zijn: snoeien, bomen zagen, klussen en na gedane zaken is het heerlijk opwarmen bij de openhaard met een drankje en daarna een lekker winter maaltijd. Er is nog beperkt plaats!

Klusweek: 2-10 mei
Hier zal ik niet teveel over verklappen, want de maximaal 30 deelnemers word al aardig bereikt…

Weerwolvenweekend: 13-17 mei
Wanneer je van Weerwolven houd, dan màg je dit niet missen, stuur een mailtje voor meer informatie. Als je met je eigen tentje komt, dan betaal je slechts €25 voor verblijf, ontbijt èn warme maaltijden. Drankjes en lunch voor eigen rekening.

Hondentraining op L’Etang Chapelle: 23-30 mei
Een week met heel divers apporteerwerk, waarbij uw hond aan het einde van de week hoogstwaarschijnlijk in staat is, om een levende drenkeling uit het water te redden.
Verblijf en training is in en rond ons gebiedje; de leiding is in handen van Christel Holtrop. Informatie hierover vind u op

Schilderkursus op L’Etangchapelle: 13-20 juni
de leiding van deze kursus “beleef, geniet en laat je inspireren” is in handen van Claudia Stuiver. Er is plaats voor max 8 deelnemers, geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
Alle informatie op:

Bustocht naar Parijs: data worden hier later bekend gemaakt.
Behalve de toer langs alle bekende gebouwen, gaan we dit jaar ook een alternatieve toer opzetten. De ideeen hierover zijn in ontwikkeling.

Stadsbezichtiging: Chartres
In dit bekende stadje is niet alleen de bekende kathedraal te bezichtigen, maar er vinden hier ook allerlei muziek en lichtshows plaats. De gehele binnenstad is autovrij en er hangt een heel prettige sfeer. In de zomer maken we hier meer over bekend.

 Gepubliceerd door om 19:53

  Een reactie aan “de Plannen voor 2015”

  1. Ik zou graag wat meer informatie willen hebben over de bosweek van februari. Zijn hier kosten aan verbonden en zo ja, hoeveel? En is er nog plaats?

    Groet’n, Nicole

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)