Jun 162013
 
opknapbeurt van de "Uilenzolder"

Jongerenveldje

In de winter van 2010 hebben we de camping uitgebreid met een mooi stukje natuur aan de overkant van het riviertje. In de bosweek is er met man en macht aan een bruggetje gewerkt, zodat het gebiedje toegankelijk is vanaf de camping. Het is het perfecte jongeren veldje geworden, met vooral in de ochtend schaduw van de bomen. Want wat is vakantie? als je door de zon om 10 uur je tent uitsmelt.

De puberende tieners

We hebben als leeftijdsgrens gesteld, dat men vanaf de middelbare school hier zelf met een tentje mag kamperen. Uiteraard is het mogen en geen moeten, daarbij blijven de ouders verantwoordelijk voor het gedrag van hun puber. Eten en andere zaken kan gewoon bij de ouders op de camping. Wel zelf je tent opzetten en bij vertrek geen touwtjes en haringen achterlaten!!

De hardwerkende studenten

Met het ouder worden, worden ook de mogelijkheden uitgebreid. Deze zomer ontstond er onder de ouderen, zo vanaf 16 jaar, de behoefte om zelf te koken. Met een beetje verantwoordelijkheidsgevoel is er veel mogelijk op Rochefort. Met zoveel scouts in ‘onze’ jeugd hebben we er alle vertrouwen in dat alles op rolletjes loopt.

Wat staat er dit jaar weer op de ontdekkingslijst? Maak hieronder plannen…

Deel je foto’s op de fotopagina:

 Gepubliceerd door om 15:08

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)