Mei 122011
 

De klus is geklaard: er is gesloopt, geverft, gezaagd, gespijkerd en alles wat je maar kan bedenken. We starten op tijd: zo rond 9 uur en na een 15 min rijden werd de eerste koffie gedronken tijdens de werkbespreking. Nog vele gezellige pauze-momenten zouden er volgen! Maar tussenin was het werken geblazen, spieren gebruiken, die normaal in de ruststand staan en je gewone leven even volledig z’n beloop laten.

Na afloop van de dag was het uitpuffen in het zonnetje of aan de bar. Heerlijk was het eten, dat elke dag door een ander gezin werd klaargemaakt. Dàt  gaf het ware vakantie gevoel. Uiteraard werd er ook paardgereden, geweerwolfd en babbels opgezet bij het kampvuur. Wat hadden we geluk met het weer. Het was reuze gezellig, er zijn bergen verzet en de kinderen hebben zich geen moment verveeld.

[nggallery id=24]

[nggallery id=25]

 Gepubliceerd door om 12:58

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)